Back in business

Nu är det andra veckan som jag jobbar. Har varit så otroligt myckat att göra så det känns varken som jag haft semester eller sommar. Det blev ingen utlandsresa denna sommar men har bokat en resa till Porto i höst. Vem älskar inte Porto i Portugal? En sådan fantastiskt härlig stad. Jag har varit där tre gånger tidigare och blir aldrig besviken.
ppos

Det var planerat att vi egentligen skulle resa på en tripp i sommar. Fast en vattenläcka i köket gjorde att jag blev hemma istället. Nu har jag ett nytt och fräscht kök och får se fram emot en höstresa istället. Fast det var jobbigt o somras. Herregud det går ju inte leva utan kök! Jossan spenderade mycket tid med mina föräldrar på landet som tur var.

På jobbet har jag knappt hunnit hämta andan sedan jag kom tillbaka. Beställde en god sallad som jag sitter och mumsar på nu medan jag försöker att komma på vad jag ska beställa till kontoret. Allt kontorsmaterial är i stort sett slut. Klarar max en vecka till när det gäller papper till skrivaren. Det kommer att bli en stor beställning från Patroner.se denna gång.

Jag hoppas att alla ni andra har haft en lugn och avkopplande sommar. Ser ni fram emot hösten? Om ja, ge mig tips på roliga saker att göra under regninga hösthelger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *