Chanel i Paris

Nja landet är kanske inget för mig. Jossan och katten trivs och jag får massor gjort, så illa har vi det inte. Bara det att jag inte har semester utan jag jobbar! På kvällarna när Josefin sover är jag ensammen med katten och långt ifrån folk och aktiviteter. Jag var kanske lite optimistisk som inte reste med en annan vuxen. Risken finns att jag drabbas av lappsjukan. Förutom jobb har jag även hunnit läst av nätet. Tror aldrig jag surfat så mycket i hela mitt liv. Jag har bland annat hunnit tittat igenom alla bilder från couture hösten 2015 som var i Paris tidigare denna månad.

Mitt favoritmärke när det gäller dräkter är Chanel. Jag gillade vad jag såg i Paris. Det verkar som de har gått tilbaka till ursprunget för det var på inget sätt nytt! Kollektionen hade lika gärna varit 1980 eller gjord av Coco Chanel själv. Jag gillar det klassiska Chanel eftersom det aldrig går ur tiden och Paris var ju ett bevis på detta. Kolla på dessa bilder, visst känns det som ni sett dem förr?
c1
c3
c22

Leave a Reply

Your email address will not be published.