Disney on Ice i Stockholm 2015

Det blir alltid glest mellan gångerna då jag bloggar. Tiden vill inte alltid infinna sig. Jag tror att de flesta ensamma mammor kan känna igen sig i det.

Det har inte hänt så mycket alls sedan sist jag bloggade. Jul och nyår har passerat. Vardagen är tillbaka och det är full rulle på jobbet.

En trevlig sak som jag gjort och som sticker ut från mängden är att jag och Josefin även detta år var och tittade på Disney on Ice.

Jag tror inte att jag behöver skriva en närmare presentation. De flesta känner väl till det? Om inte, är det konståkning med karaktärer från Disney. Nytt för i år var såklart Elsa från filmen Frost.

Jag tror inte att det går att bli för gammal. Jag förstår att Josefin inte kommer att gå då hon är tonåring. Fast sedan när hon växt ur “coolheten” så tror jag att hon kommer att uppskatta det igen. Jag älskar konståkning. En underbar sport och en av de få grenar jag brukar se då det är vinter OS. Disney on Ice är så mycket bättre än alla OS-program. Det är ju skridskoåkningens fristil!
rte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *