Elsa, Elsa, ELSA!!!!

Herregud! Jag vet inte hur många gånger jag har sett filmen Frost med Jossan. Hon älskar filmen. Jag kan nog alla repliker utantill. Visst är det en fin film men allt handlar om Frost. Elsa då framför allt. Jag kan tycka att hon är i äldsta laget men men jag får vara glad att hon vill vara barn och inte börjar klä sig vuxet.

Första julklappen är inhandlad idag. Nu kan Jossan lägga till en nattlinne med Elsa i sin kollektion med Elsa-prylar.
elsa
Detta natlinne kommer från Name it. Name it har väldigt bra barnkläder tycker jag. Tuffa och samtidigt praktiska. Nattlinne med Elsa fanns det flera stycken att välja mellan. Hr ni missat deras barnkläder tycker jag att ni ska kolla in deras utbud. Det är inte bara tjejkläder utan de har även barnkläder för pojkar. Jag handlade visa Stylepit, då kunde jag ju även passa på att titta på julklappar till mig själv 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *