EM i konståkning

God morgon!
Januari är nästan slut och det är helg. Idag ska jag och Josefin på konståkning igen. Det är inte Disney on Ice denna gång utan det är EM. Jag har aldrig tittat på en sådan stor tävling live så det ska bli en riktigt spännande dag i Globen.
retud
Jag tycker all konståkning är fin så jag har faktiskt inte så stor koll på vilka tävlingar det är idag. Det spelar ingen roll om det är pardans, damer eller herrar. Jag ska strax väcka Josefin. Hon sover ännu, vilket är väldigt ovanligt. Fast skönt ändå. Nu kan jag i lugn och ro beställa nya bildelar utan att jag har en gapande liten tjej på sidan om som verkligen behöver datorn. Hon var på kalas igår och jag hämtade inte hem henne förrän tio.
Har haft lite problem med bilens tändstift så jag ska få det bytt nästa vecka. Jag kan inte dra ut på det längre eftersom jag ska till Trellborg på arbetsresa och ska ta bilen då. Skulle inte vara så skoj om bilen la av precis då, och jag blev stående efter motorvägen. Jag målar alltid upp det värsta scenariot i mitt huvud. Det tror jag är en bra egenskap som chef. Då är jag alltid förberedd på katastrofer.

Nåja nu är det helg så idag ska jag bara njuta av vacker isdans. Så roligt att vi fick EM hit till Stockholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *