En behaglig arbetsmiljö

Som chef är det viktigt för mig att ge mina anställda de rätta verktygen att kunna utföra sitt arbete på ett bra sätt. Minst lika viktigt är att miljön de arbetar i är trevlig. Denna vår har jag verkligen lagt ner mitt krut, och pengar, på att fixa till ett riktigt bra kontor. Jag tror att kreativiteten främjas om det är trevligt runt omkring. I dag på förmiddagen så fixade vi till det sista stora, sedan är kontoret klart förutom lite växter och lösa inredningsdetaljer. I dag var det vår klimatanläggning som installerades. Vi har beställt en splitmodell från VUAB. Det innebär att det går att reglera temperaturen. På sommaren svalkar den och på vintern värmer den. Givetvis med fjärrkontroll. Så lyxig att kunna sitta bakom skrivbordet och ställa in värmen. Eftersom jag är chef så är det jag som bestämmer över fjärrkontrollen. Precis som hemma så krävs det att någon har makten över fjärrkontrollen 😉
huuhuddd

Perfekt att få detta gjort innan sommaren. Vi har stora fönsterpartier i söder så det blir som en bastu. Vi har suttit med vanliga bordsfläktar. Visst fungerar det med, men oj vilket störigt ljud det är. Det är viktigt att trivas på jobbet och detta tycker jag är en billig investering. Särskilt om jag jämför med vad det kostar med att ha personal sjukskriven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.