En bra mäklare i Stockholmstrakten

Jag har fått kontakt med en så himla bra mäklare som arbetar här i Stockholm. Johan Stenhardt är namnet ni ska söka på om ni är på bostadsjakt. Jag håller på att försöka hitta en lämplig bostad till mig och Jossan i Täby. Skulle vara så skönt med en villa istället för en lägenhet. Det finns dessutom en bra högstadieskola i Täby där Jossan har flera av sina vänner.

Jag har trivts väldigt bra i vår lägenhet här på Östermalm. Eller jag trivs fortfarande väldigt bra. Det är bara det att jag skulle vilja ha det större och sedan är jag orolig för framtiden. Lägenhetspriserna har gått upp så mycket här i området och att köpa hus på Östermalm är svårt av två anledningar. Det första är såklart tillgången på villor, det finns ju inga! Det kanske finns något hus men då kan ni ju tänka er prislappen.

Det ligger ju stora planer på att bygga om Stureplan och flera hus ska rivas. Varje gång ett större projekt ska inledas så tar det flera år. Jag orkar inte passera en byggarbetsplats varje dag om dessa planer går igenom. Jag minns med förfäran hur lång tid det tog att fixa till Odenplan när västermalm gallerian byggdes.

spls
Därför känns Täby som en väldigt bra lösning för framtiden. Johan lägger upp bostäder på Facebook löpande så det är så lätt att följa honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *