En givande dag på arbetet

Jag älskar verkligen mitt jobb. Ingen dag är den andra lik. Idag har vi haft ett spännande möte med en av våra framtida samarbetspartners. Vi ska låta Arvato finance sköta om delar av vår ekonomi. Jag känner i fingerspetsarna att detta kommer att bli toppen. Vi har sökt ett tag efter en lämplig firma, men det ska klicka också. Förutom att de var oerhört kompetenta gillade jag personerna. I slutändan är det såklart kompetensen som är det avgörande men jag lägger även vikt på hur jag bli bemött. Att de dessutom har internationella kontakter gör att jag känner mig riktigt trygg med dem om jag en dag vill gå globalt.

Jag gillar de arbetsdagar jag känner mig produktiv och detta har minsann varit en sådan dag. Förutom affärsmötet med Arvato finance så har jag även hunnit titta lite på finanserna inför årsskiftet. Det ser riktigt bra ut. Det har varit ett riktigt bra år. Jag önskar att jag hade någon att skåla med här hemma för isåfall skulle jag korka upp den gula änkan som ligger på kylning. Känns som allt går min väg nu.
dbuddd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *