En givande lunch

Häromdagen var jag ute och lunchade tillsammans med en före detta kollega. Vi har tidigare jobbat en hel del ihop och tänkte att det kanske var dags för ett nytt samarbete. Det blev en mycket givande lunch, vi diskuterade fram några olika projekt som nog kan bli både kul och lönsamma att jobba med. Förutom det pratade vi förstås om våra respektive privatliv, han berättade att han hade flyttat och köpt ny lägenhet. Det finns tydligen riktigt fina fastighetsmäklare i Katrineholm som jag inte visste om och han hade lagt vantarna på en av dem. Nej, byta bostad är jag inte sugen på nu i alla fall. Jag skall lägga pengar på att investera i de idéer vi diskuterade fram under vår lunch och se vad de kan ge. Sedan blir det säkert en liten resa för mig och Josefin snart igen.
Dator på skrivbord
Man och kvinna som skakar hand

This entry was posted in Roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *