En intressant diskussion

Så var dagen här då Josefin vill börja att sminka sig. Jag hade trott att det skulle komma isamband med att hon börjar högstadiet och inte redan i mellanstadiet. Alla andra tjejer i hennes klass sminkar sig tydligen. Fast det tror jag inte riktigt på. Jag var inte riktigt förberedd att ta diskussionen ännu eftersom jag tycker att hon är aningen för ung. Jag vet att allt kryper långre ned i åldrarna och funderar på att ge med mig. Mascara och ett diskret läppglans tycker jag nog ändå kan vara okej. Visst hade jag önskat att hon fått vara barn längre men någongång ska det börjar och jag tycker också att det är roligt med smink.

Jag har mina aningar att detta inte kommer att vara så länge. En vecka och sedan har hon tröttnat. Det är nog en fas, ungefär som då hon ville ha skor med klackar. Jag lät henne ha det en dag i skolan och sedan ville hon aldrig ha det igen eftersom det inte gick att leka på rasten. Förmodligen kommer det att bli likadant med sminket.
children fashion doll little girl lipstick makeup in pink vanity with mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published.