En moped till en vuxen

Nu har jag surfat runt och letat efter en moped, som jag har tänkt köpa till mig själv. Jag har helt enkelt tröttnat på trafiken inne i stan. Jag har en längre period tänkt att jag ska köpa en moped men det har blivit att jag skjutit upp det. Nu när sommaren kommit så dyker även alla vägarbeten upp och det bildas lätt köer. Jag har givetvis AC i min bil men när jag sitter i morgonrusningen och ser mopeder och motorcyklar svischa förbi blir jag avundsjuk. Jag har ju ett eget kontor så att byta om blir inga problem. Jag jobbar ofta sent på kvällarna så det är sällan rusningstrafik då men jag avskyr verkligen kombinationen sommar, vägarbete och rusningstrafik. En lite moped är ju dessutom lättare att parkera ute på gatan. Ni som bor i en stad vet vad jag menar! Ute i Europa är det betydligt fler som kör moped har jag märkt under mina och Jossans resor.

En vit moped
En kvinna som kör en moped

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *