En rolig bröllopspresent

we
Jag var på ett sådant fint bröllop i helgen. Alla bröllop är givetvis fina men ibland är det något särskilt.

Det här bröllop var på grand hotell, i spegelsalen, och det var urtjusigt. Jag tänkte att detta kommer att bli stelt eftersom det var ett frackbröllop. Fast herregud så roligt det var. Inte det minsta stelt utan avslappnat och roligt.

Som alltid till bröllop tycker jag att det är så oerhört svårt med presenter. Jag vill ju ge något till båda två. Ofta är det bara den ena man känner väl. Jag kan ju inte bara ge till bruden. Ofta blir det något för hemmet. Fast då kommer nästa problem. Påslakan känns för personligt, sedan vet man ju inte exakt hur alla rum i deras hem ser ut. En opersonlig skål som stor i ett skåp är ju inte heller någon höjdare. Bröllopspresenter är det absolut svåraste att köpa om ni frågar mig.

Fast denna gång hittade jag faktiskt en sida på nätet som säljer många roliga presenter. Eller presenter, de säljer upplevelser. De har verkligen allt. Från romantiska weekends, till matlagningskurser, promenera på flygplansvingar eller glasblåsning.

Jag gav bröllopsparet en upplevelse som heter Escape the room. Jag tänte att det måste vara en perfekt bröllopspresent! De är instängda i ett rum och måste samarbeta för att lyckas ta sig ut. Det blir en snabbkurs i äktenskapet. Att lära sig hantera kniviga situationer. Det är ju när folk är stressade de visar sitt rätta jag. Jag hittade bröllopspresenten på Greatdays.se. Spana in deras sida om ni vill ge bort unika och minnesvärda bröllopspresenter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *