Ett snöpligt slut på en härlig resa

När jag var yngre testade jag att tågluffa i Europa med en väninna. Vi planerade resan utifrån tillgängligheten på nattåg, eftersom vi då kunde sova på tåget istället för att lägga ytterligare pengar på olika hotell eller campingar. Resan gick till en början bra. Vi hann både se Berlin och Bryssel och hade planer på att ta oss till London. Tyvärr blev vi avkastade från tåget i Calais när jag upptäckte att jag hade tappat axelväskan där min tågbiljett fanns och på den tiden kunde man inte betala med kort på tågen. Som tur var fick jag låna lite av min väninna men eftersom jag inte hade mer pengar än de jag lånat bestämde vi oss för att ta oss hem till Sverige igen. Ett snöpligt slut, men efter den händelsen har jag lärt mig att förvara biljetter och kontanter på säkrare ställen. Skulle det ändå hända att man förlorar sina värdehandlingar under en resa är det idag enkelt att låna pengar snabbt och säkert.
Tåg som åker

This entry was posted in Roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.