Hitta det perfekta stället

Strand och vatten
Att uppleva olika länder och städer är fantastiskt, helst när jag får dela det med min älskade Josefine. Samtidigt har jag funderat lite på hur jag skulle gå till väga om jag skulle köpa ett boende utomlands. Oavsett om det är i Sverige eller i Spanien så är jag säker på att jag vill ha en lokal mäklare. På så sätt skulle vi ju få möjligheten att på ett helt annat sätt utforska den lokala kulturen och upptäcka små guldkorn som man förmodligen missar under en weekend. Samtidigt så blir man låst till en ort på ett sätt, istället för att vid varje tillfälle åka till ett nytt ställe. Jag kommer så klart att bolla mina tankar med Jossan och se om hon har någon ort som vore värt att fördjupa sig i på det sättet. Resorna stärker min relation med min dotter på ett så otroligt härligt sätt. På resorna har vi så otroligt roligt, funderar ni på att göra en resa tillsammans så är det bara att åka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *