Hotellövernattning med vänner

Jag har fått hitta alternativa sätt att resa på då världen ser ut som den gör. Nu senast åkte jag och ett par vänner till ett hotell som ligger ett stenkast från vår lägenhet på Östermalm. Det är ett vackert boutiquehotell med det där lilla extra och vi blev riktigt bortskämda med allt från välkomstbubbel till sköna morgonrockar. Josefine var inte med då hon var inbjuden till en klasskompis på pyjamasparty där hon också fick sova över. Jag säger aldrig nej till en partykväll så med andra ord var det som bäddat för en härlig helkväll på stan med god mat och drinkar, följt av fnissiga samtal långt inpå natten i den härliga svit vi bodde i. Jag har slutat röka och hittat massa smarta alternativ till den där illaluktande giftpinnen. Tidigare har jag aldrig kunnat gå ut och ta en drink utan att ta fram cigaretterna men nu äntligen har jag lagt undan cigarettpaketet för gott.

This entry was posted in städer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *