I väntan på Italien

Jag älskar den svenska sommaren och vill gärna kunna spendera all tid utomhus. De dagar det är möjligt såklart. Tyvärr är det inte alls solsäkert eftersom det brukar regna var och varannan dag. Även om jag minst reser utomlands en gång under sommarsemmestern vill jag ha en trädgård jag kan njuta av. Jag blev så glad då jag såg dessa stolar/ fåtöljer på nätet så jag klickade hem dem direkt utan att tveka en sekund.
srs
De är precis vad jag har sökt efter till min trädgård. Tänk att kunna sitta i dem på morgonen med DN och en kopp kaffe innan det är dags att börja arbeta. Eller bara sitta och njuta efter arbetsdagen är avklarad. Jag älskar dem, detta är vardagslyx och jag vet att jag kommer att ha stor glädje av dem framöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *