Italien i mitt hjärta

Nu är vi hemma igen efter två underbara veckor i Italien. Italien är ett land som aldrig gör mig besviken. Jag har besökt många orter och ständigt fascineras jag av folket, maten och kulturen.

Denna gång blev det inte så mycket kultur. Mest bara sol, bad, glass och god mat. Italienarna är verkligen så barnkära så det har aldrig varit ett problem att resa dit själv med Josefin.

Denna helg är vi hemma och tvättar upp våra kläder för att sedan bege oss till mamma och pappa på landet. Vi hade egentligen tänkt att åka i går men jag hade turen att hitta en verkstad som kunde fixa till bilen i dag även fast det är lördag och semestertider. Det är en varningslampa som lyser framtill och jag har verkligen ingen aning om vad det är.

Istället åker vi imorgon och det ska bli skönt att få lite svensk sommar också.

jksjfm

Leave a Reply

Your email address will not be published.