Låna pengar till resan

Alla kan ha det lite tufft med ekonomin ibland och det är inget konstigt med det. När jag var yngre, arbetade jag deltid under en period. Det innebar såklart att jag inte tjänade lika mycket pengar som jag gör idag. Nu i efterhand önskar jag att jag hade haft bättre koll på hur lätt det är att ta ett lån när man behöver det och för att få vardagen att gå ihop. Idag kan jag inte ens tänka mig ett liv utan minst två resor per år, så även om pengarna inte skulle räcka till skulle jag försöka lösa resan exempelvis genom lån. Däremot skulle det nog innebära lite billigare resor än vad jag kan kosta på mig idag. Några bra exempel på resor som inte kostar skjortan är Danmark (Köpenhamn) eller andra resor inom Norden, London, Prag, Budapest och de flesta städerna i Polen. I de tre sistnämnda kan du dessutom leva, shoppa och äta billigt, vilket är ett stort plus i kanten. Prag verkar vara en härlig plats och dit vill jag åka snart känner jag.
Prag är vackert

Leave a Reply

Your email address will not be published.