Lido di Camaiore

Lido di Camaiore var en mysig badort vi besökte. Jag hade nog tänkt mig staden som större men förrutom bad och sol så tyckte inte jag att det fanns så mycket att göra.

Fast vi reste till Lido di Camaiore för att bada, sola och äta gott och på de punkterna blev vi verkligen inte besvikna.

Stranden är riktigt fin men det är även mycket folk. Jag ska erkänna att jag tycker att det finns betydligt bättre ställen i Italien än Lido di Camaiore. Fast är det någon som har en resa dit behöver ni inte bli oroliga, orten har mycket av Italiens charm.
Jag har som sagt rest mycket i Italien så jag har många ställen att jämföra med och detta tyckte jag var som en klassisk turistort som har tappat lite av sin identitet i jakten på att behaga turister.

jsks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *