Lite kort om Milano

Äntligen är vi på landet hos mina föräldrar. Tänkte jag skulle berätta mer om Italienresan. Så jag kör igång med Milano.

Vi var bara i Milano tre dagar. Både bra och dåligt, bra för det var alldeles för varmt och synd för det fanns så mycket att se.

Vi passade såklart på att se nattvarden. Josefin var inte så sugen att titta på målningar men med mutor av glass gick det bra till sist. Nattvarden är en sådan målning som måste ses oavsett om man är konstintresserad eller inte.
jjahdjks

Vi var även in i katedralen i Milano. Den tar andan ur dig. Fast vi fick springa hem på hoteller och byta kläder. Jag hade ett linne på mig och tänkte mig inte för. I katolska länder är det viktigt att inte ha för “lite” kläder på sig. Det är gratis att gå in i katedralen så det var enormt mycket folk.

Det sista kulturella vi gjorde var att besöka La scala, fast där gick vi aldrig in. Hade en dotter som fått nog. Fast jag förstår henne för det var riktigt varmt. Fast jag kan säga att jag har sett den iallafall.

Jag vill absolut resa tillbaka till Milano men då får det bli en annan säsong än sommaren för det är för hett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *