Looking out the window

Det här är min blogg, min alldeles egen blogg. Det är så spännande att plötsligt kunna dela med mig av mina dagar, erfarenheter, livsglädjen och… allt för hela cyberrymden. Nåja, till de som vill och kan läsa den i alla fall. Nu har jag mest tänkt detta som en reseblogg, men eftersom vardagen ser ut som den gör – man bör ju jobba också ibland för sitt uppehälle men också för att kunna resa – kommer det även att innehålla annat från livet, för livet är härligt och ska levas efter bästa positiva anda. Det är mitt motto. Sen kan det ju inte stämma hela tiden även om man försöker med de bästa intentioner… Just nu funderar jag på årets nobelpristagare i litteratur – enligt vissa oddsbörser skulle det bli Haruki Murakami, men jag hoppas på den som ligger på sjätte plats, Alice Munro, som är en underbar författare med de mest lustiga och härliga noveller. Måste bara dela med mig av ett av hennes citat som får mig att inse att man får lov att bara vara…

Alice Munro“I can’t play bridge. I don’t play tennis. All those things that people learn, and I admire, there hasn’t seemed time for. But what there is time for is looking out the window.”

För fler motiverande citat från andra författare kan ni kolla här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *