Min allra första utlandsresa

Alla mina kompisar hade rest utomlands. Jag var nog den enda som inte hade varit längre än till Norge. En dag fick jag chansen. Jag tjatade mig till att få följa med en väninna som skulle åka med sin mamma till Puerto de la Cruz på Teneriffa. Mina föräldrar tillät mig och sedan var det snabba ryck med att fixa pass och packa. Så snart vi hade checkat in på hotellet drog vi iväg till en bar där rökdimman låg tät. Om detta hade hänt idag hade jag nog sagt till rökarna: läs på lite här så får du veta vad vape är. Kompisens mamma rökte också men på den här tiden var det inget konstigt att det röktes i bilar och på barer. Veckan bestod av god mat, bad i det stora poolområdet och kvällar på disco i sällskap med snygga spanska killar. Detta var verkligen en upplevelse för två 15-åriga tjejer. Jag är glad att Josefin är mer intresserad av shopping och sevärdheter.
Flygplan på landningsbana
En guldfärgad discokula

This entry was posted in Roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.