Mor och dotter weekend

Vi har haft en så underbar helg jag och min dotter Josefine! Vi har ridit på stora Clydesdalehästar och ätit god mat och bara njutit av en egen mor och dotterhelg. Att vi skulle rida var Josefins idé såklart. Hon har tjatat på mig länge att jag ska börja rida. Förmodligen har hon en plan med det hela. Jag har en känsla av att hon så småningom tror att det ska leda till att vi ska köpa en egen häst. Så när jag hade namnsdag sist så fick jag en present ifrån Josefine och min mamma, att vi skulle boka en ridtur och rida som riktiga cowboys med westernridning på de pampigaste hästar jag har sett. Josefin gick genom hela sajten av upplevelsepresenter och bestämde sig för att vi skulle åka till Sorunda utanför Stockholm till en gård där. Resten av tiden spenderade vi i storstan med fika i Gamla Stan, shopping på Mall of Scandinavia och mata duvor i Kungsträdgården. Stockholm är härlig stad!

Cowboy på häst
Flera grå stadsduvor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *