Något måste göras

Vi upplever en uppgång på jobbet som jag aldrig har varit med om förut. Det känns som att jag jobbar dygnets alla timmar. Det är såklart väldigt roligt att det går bra men så här kan vi inte fortsätta. Alla går verkligen på knäna. Stress påverkar personalen negativt när det varit så här en längre period och även om jag försöker att peppa dem så märks det att de är trötta. Övertiden har verkligen skjutit i höjden sedan augusti. Den verkar inte heller avta så jag har bestämt mig för att göra en ny rekrytering.
Det var längesedan jag anställde ny personal så det ska verkligen bli riktigt roligt. Jag har ett hum om hur personen ska vara. Det är viktigt att den blir en i gänget för jag har ett sådant härligt team. För mig är personkemin minst lika viktigt som kompetensen då jag gör anställningar. Ingen är ändå fullärd då de börjar ett nytt arbete och därför är det viktigt med en person som är positiv och inte rädd för nya arbetsuppgifter.
dhsl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *