Nusr-Et i Istanbul

Jag tänkte ge er ett tips om en restaurang i Istanbul som jag verkligen tycker ni ska testa om ni befinner er i metropolen. Ni har säkert sett Salt Bae som meme på nätet och det är han som ligger bakom Nusr-Et. De har fantastiska kötträtter och jag kan verkligen rekommendera lammet. Tänk bara på att det är ett populärt ställe så det är bäst att boka bord. Det är också en ganska dyr restaurang om man jämför med andra ställen. Istanbul är en fantastisk stad men läs på lite om dina försäkringar innan du reser eftersom det inte är inom EU och trafiken är helt galen. Jag har varit i Istanbul flera gånger och jag hittar alltid något nytt som fascinerar mig. De har fantastisk mat och något jag gillar är att det finns väldigt goda vegetariska rätter. Ja, inte på Nusr-Et för et betyder nämligen kött på turkiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *