Ny grill att ha på balkongen

Snart är det åter dags för grillsäsongen att dra igång på allvar och i år tänker jag skaffa en grill som jag kan ha på balkongen. Det måste med andra ord bli en elektrisk grill så att det inte blir så mycket rök och os som kan störa grannarna. Därför har jag tittat närmare på Landmann grillar, eftersom de har ett enormt utbud av olika grillar. Främst har jag letat en kompakt och snygg elgrill för att det skulle göra sig bäst på min balkong. Den är lite större än en vanlig bordsgrill, så jag tror att man får rätt grillkänsla med den. Jag kan redan känna dofterna och solen som värmer. Om bara snön kunde smälta nu så att man kan komma igång med att städa undan allt bråte från balkongen och börja inreda den inför sommarens alla utekvällar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.