Ny start med våren

Åh, visst är det härligt att känna att våren äntligen är på väg!? Ja, jag vet att jag är lite väl optimistisk, men det känns skillnad i luften när solen kikar fram. Det känns verkligen att vi är på väg åt rätt håll.

Vet inte om det är för att våren snart är här med färger som gör att jag känner att jag vill göra om hela min inredning här hemma med massor av härliga färger. Jag har, precis som typ resten av hela Sverige, en vit och sparsam inredning, men nu när våren är på väg så känns det mer som ett sjukhus än som ett hem…..

Så nu sitter jag och köpa möbler online 🙂 Det kommer bli en hel del grönt märker jag 😉

online

Jag kanske också ska ha olika uppsättningar av möbler som följer årstiderna? Verkar ju ha gjort det hitintills vitt nu i vintras, vill ha grönt till våren så kanske ska satsa på blommigt till sommaren och gula och röda färger till hösten 😀

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.