One direction och skolavslutning

Det är inte klokt hur snabbt tiden går. Sedan jag bloggade sist så är det mycket som har hänt.

Josefin har fått sommarlov och jag var ledig på hennes examensdag så jag kunde gå i kyrkan och titta på skolavslutningen. Lite tråkigt musikval tycker jag allt att de hade. Jag hade förväntat mig en mer traditionell avslutning med den blomstertid och Idas sommarvisa. Fast jag är väl en gammal relik från dinosaurietiden.

Jag och Josefin har även varit och tittat på One direction. Josefins idoler. Det var många mammor som tilsammans med deras döttrar var där. Skriken från småtjejerna var öronbedövande och jag ångrar djupt att jag inte tagit med mig öronproppar. Fast Josefin älskade varje sekund och pratar fortfarande om det.
1gdke

Imorgon är det midsommar. Vi ska fira på landet men åker inte förrän imorgonbitti. Det kändes så onödigt att stressa ut ikväll då halva Sverige befinner sig på vägarna. Bättre att kliva upp tidigt imorgon. Vädret ser inte så mysigt ut på väderkartan men jag hoppas att det ändras. Det spelar inte så stor roll om det är kallt bara det inte regnar. Midsommar ska spenderas utomhus, punkt! Jag har redan packat så både baddräkten och en sommarjacka följer med. Vi blir borta hela helgen så bäst att vara på den säkra sidan med ombyten.

Trevlig midsommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *