Påskkärring, fakturor och godis

Så var då skärtorsdagen här. Inte en dag som skiljer sig från andra torsdagar förutom att hela dagens arbete ska hinnas med på halva dagen. Dessutom är det mycket som ska göras hemma med. Halva arbetsdagar är ett jäkla påfund om ni frågar mig.

Josefin skulle vara påskkärring idag så det var dessutom bråttom hem. Jag hamnade i ett trafikkaos och var väldigt sen. Jag är verkligen tacksam att mina föräldrar ställer upp så mycket som de faktiskt gör. De kunde hjälpa Josefin så att hon kom iväg.
Istället för att stressa hem svängde jag istället in på affären för att handla godis och mat. En tanke som jag delade med tusentals andra.

Nu är jag hemma och Josefin sover, själv har jag smygöppnat påskägget och sitter och försöker slutföra arbetet som inte hanns med tidgare. Det handlar om factoring, riktigt intressant.
jlda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *