Perfekta recept till 5-2 dieten

Just nu går jag på en diet. Jag brukar vanligtvis misslyckas men denna gång har jag redan gått ner två kilo. Jag kör 5-2 dieten för jag tyckte att den verkade lättast att följa. Problemet med dieter är just att jag aldrig lyckas fullfölja dem i vanliga fall. Innan jag ens ser något resultat på vågen så har jag gett upp. Inför Italienresan vill jag iallafall vara lite mer slimmad så det var däför jag valde 5-2 dieten som jag hört så mycket om. Fördelen är ju att jag kan äta som vanligt fem dagar i veckan. Vem hinner laga två rätter med ett heltidsjobb varje dag? Det är nog därför jag alltid misslyckats annars för jag hinner inte det. Jag kan dessutom inte ge diet-kost till mitt barn som växer och rör på sig. Fast hon äter faktiskt de recept som är på de dagar jag ska fasta. Självklart adderar jag saker till hennes kost de dagarna, men jag tycker det är roligt att hon gillade dem. Jag känner mig riktigt taggad nu då vågen visar att jag faktiskt lyckas så tummen upp för 5-2 dieten.

Receptet på bananpannkakorna gjorde succé hos hela familjen

Receptet på bananpannkakorna gjorde succé hos hela familjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *