Renovering av vardagsrummet

Hej hej
Bloggar från vårat hotellrum på Grand Hotell här i Stockholm. Vi har bott här hela veckan eftersom vår lägenhet är en byggarbetsplats för tillfället. Jag såg ett sådant snyggt parkettgolv att jag inte kunde stoppa mig själv. Sedan blev det nya tapeter, en ny soffa och tv-skänk. Det är mycket på jobbet nu så jag orkade inte med kaoset hemma och tog därmed in helt sonika på hotell.
gh
Vardagsrummet är klart vid det här laget men jag hade bokat för fem dagar så vi passar på att njuta till max. Det är härligt att bo på hotell och slippa de vardagliga bestyren som att laga mat. Fast det ska såklart bli riktigt skönt att komma hem till garderoben och jag är otroligt nyfiken på hur vardagsrummet blev. Jag var och tjuvkikade i torsdags och då var halva golvet lagt. Det såg verkligen fantastiskt bra ut. Det tar inte så lång tid att renovera ett golv men den nya soffan hade inte kommit då jag var där. Hanteverkarna ringde i fredagseftermiddag och då hade den kommit. I vanliga fall brukar jag planera in renoveringarna under resor men eftersom jag har otroligt viktiga saker på jobbet för tillfället fick det bli den här lösningen. Det var mycket bättre eftersom jag då kunde inspiktera under arbetets gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published.