Resa inom Sverige

Jag reser ofta utomlands, men mellan varven hinner jag med ett par städer i Sverige också. Nyligen åkte jag och en gammal vän till Göteborg, så hon skulle träffa sin mäklare Hisingen där. Det känns trist att hon ska flytta dit, men efter vistelsen i staden blev jag mycket sugen på att besöka henne med jämna mellanrum. På Hisingen hittar du Backa med många stora shoppinghus, och därifrån kan man enkelt ta sig in till city med spårvagnen. Shoppingcentret Nordstan har det mesta man kan tänkas behöva och intill det finns det många bra shoppinggator. Det känns skönt att inte behöva färdas långa sträckor för att hitta butikerna som man är på jakt efter. Andra saker jag kan tipsa om i Göteborg är Slottsskogen för härliga promenader, Hagabadet för bad och relax, Hagabion/Kino för udda filmutbud och god mat samt Fiskekyrkan för riktigt god fisk och skaldjur. Jag åker nog tillbaka till Göteborg igen redan i sommar tror jag, då är det säkert ännu trevligare att promenera runt i staden!
Shopping i Göteborg

Leave a Reply

Your email address will not be published.