Semester i Tokyo

Härom dagen följde jag med min vän som hade stämt möte med HusmanHagberg för visning av ett hus. Hon föll pladask för det, men vi får se om köpet blir av eller inte. Att köpa ett hus är ju inget man gör utan att tänka igenom det ordentligt. I vanlig ordning började vi även prata om kommande resor och drömresmål. Jag har varit runt mycket i världen, men är det något ställe jag allra helst skulle vilja besöka nu så är det Japan och Tokyo. Det är något speciellt med det landet, kanske för att det till synes skiljer sig så mycket från Sverige? Storstäder är imponerande överlag, men Tokyo har också många andra fördelar. En av dem är maten – jag älskar verkligen japansk mat. Då menar jag inte bara sushi, utan även ramensoppor och i stort sett allt som ställs fram i små skålar som man kan välja mellan.
Japan på kvällen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *