Sommarens resa bokad

Hej

Nu har jag bokat sommarens resa för mig och Josefin. Det blir Italien för hela slanten. Jag bokade via Tripx för de flesta andra bolagen kör bara charter i stort sett. Jag jobbar så mycket, så då det är semester vill jag ha avkoppling och inte trängas med andra barnfamiljer. Josefin är dessutom ganska vuxen i sättet och gillar att både shoppa och gå på museum. Visst händer det att vi också tar en charter, men bolag som Ving och Fritidsresor tycker jag har lite tråkiga hotell. Dessutom finns det så få resor till städer via de bolagen. Jag har rest med Tripx flera gånger tidigare och alltid varit nöjd med service, hotell och flyg. Vi kommer att besöka Milano och ska hyra bil så att vi kan ta oss till några spännande badorter, Lido di Camaiore har jag hört mycket gott om. Josefin gick på små moln igår efter att vi bokat och helt ärligt gjorde jag det också. Det blir semester på ett helt annat sett i utlandet än vad det blir på landet eller hemma.
mdjsjkm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *