Vi drar österut

Det är det äntligen sommarlov och även om jag inte har semester förrän i slutet av sommaren har jag bokat in en kort resa till Finland redan nu. Denna gång får Josefin följa med, eftersom färden går till sommarparadiset Mumindalen. Nu är ju Josefin inget småbarn längre, men Mumindalen är en verkligt förtrollande plats där den ligger på den lilla ön Kallo, som man når via det vackra Nådendal i den finska skärgården utanför Åbo. I Nådendal semestrar även den finska presidenten varje år så Josefin och jag kommer att vara i fint sällskap. Vi ska bo några nätter på 5-stjärniga Nådendal Spa, ibland måste man ju unna sig lite lyx. Jag tror att även Josefin ser fram emot resan, åtminstone hoppas jag det. Förutom att bada och sola ska jag också kosta på oss några behandlingar. Innan resan ska jag bara kolla upp vårt försäkringsskydd hos försäkringsmäklarna Söderberg & Partner här som jag anlitar dem via mitt företag.

This entry was posted in Roligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *