Weekend i Oslo

Den tolfte februari släpps alla restriktioner i Norge så vad passar väl bättre än att boka in en weekendresa till vårt kära grannland. Jag har varit i Oslo många gånger men Jossan tror jag bara varit där en gång och osäker på om hon ens minns det. Att Norge är dyrt vet det flesta men jag har en vän som arbetar som stafettsjuksköterska där och flyget är billigt. Trots att jag varit i Oslo så många gånger så har jag inte besökt ett museum där. Det har alltid varit sommar och då har vi mest besökt platser utomhus och Karl Johann såklart. Nu är det vinter så jag har sett ut några museum att besöka och givetvis finns Viking skepp Museum med listan. Det är väl Oslos motsvarighet till Wasamuseet fast här är det ett vikingaskepp som använts vid en begravning som står i centrum.

Fören på ett vikingaskepp

Leave a Reply

Your email address will not be published.